besebru Kızlar 4 gün önce sezaryenle doğum yaptım sütüm çok fazla yatağa bile akacak cinsten. Pompa almalı mıyım? Bir de sağ mememi sadece bebek ayakta kavrayabiliyor şişlikten mi ödemden mi kaynaklı bilmiyorum meme başında kavga edip ağlıyor hep
Semragokce besebru süt sert geliyorsa ememeyip sinirleniyor olabilir ucunu başta sıkıp sütü yavaşlatarak dene canım istersen birde pompa al sağ fazlalık sütünü mastit olursursun Allah korusun maşallah hep artsın sütün sağlıkla büyüt bebişini
Melek34011 besebru kesinlikle pompa al sağıp buzluğa at ne olur ne olmaz Allah göstermesin ama bir hastalık oluyor bir sıkıntı oluyor süt azalıyor hazır fazla iken depolayabilirsin elektrikli pompa al ama onlar çok daha iyi sağım yapıyor çok pahalı marka almana gerekte yok bende kiwi marka var gayet güzel
Melek34011 besebru sağ memede daha fazla süt olabilir mi benim öyleydi sağımda fazla solumda hep çok azdı sağ göğsüm şişiyordu ucu tam çıkmıyordu o yüzden ben en başta az sağıp ucunu çıkarıp öyle veriyordum rahat emiyordu
3cocukluananingunlugu besebru bebek şiş göğüsten ememiyor sağıp rahatlatman lazım. Maşallah her yerde sütüm var deme nazar olmasın… İlk günler fazla emmeden dokayı kontrolsüz oluyor süt zamanla düzeliyor bebeğin ihtiyacına göre çoğalıyor