Liyaelvin Kızlar ben aldıran varmi Bi tane et ben Bi kactane normal benim var aldırmak istiyorum önce hangi bölüme gitmem gerekiyor ☺️ birde emzirirken oluyor mu Ben aldırma
baharcelikk49 Liyaelvin güzellik salonları yapıyor bu işlemi plazma Pen diye bi cihazla zararı yok iz kalmıyor 😊
Anne2105 Liyaelvin benlerin uygunsuz şekilde alınması kanser riskini doğuruyor. Bir dermologa gitmenizi öneririm hastanelerin deri ve zührevi hastalıklar bölümü de yapıyor o uygulamayı
1Nisa1merve Liyaelvin plastik cerrah da yapıyor. Lazer sonradan çıkma ihtimali varmış.dikisli olan da iz kalıyor biraz.emzirrken bilmiyorum ama ilaç sürülüyor krem sürülüyor.süt e geçebilir galiba
prenses_prens Liyaelvin kesinlikle hastanede yaptırmanızı tavsiye ederim plastik cerraha çünkü cerrahi bi işlem annem seneler önce aldırtmıştı alınan bölgeyi iğne ile uyuşturuyolar öyle alınıyor ve çok kısa sürüyor daha sonra patolojiye gidiyor her hangi bi kötü sonucu var mı diye
adasahil Liyaelvin ben devlet hastanesinde aldırdım plastik cerrah bölümü aynı gün hemen hallediyor iz de kalmadı yüzümde