Sumeyra_tan Bebeğim 9 aylık az önce yatağından kendini attı gözüme uyku girmiyor uyurken yatağın içinde geziyor gözleri kapalı şekilde oturarak uymaya çalışıyor emekliyor tek bizdemi bu sorun yerde uyusa evi gezecek uyurken
beyzzsenturkk_ Sumeyra_tan 8. ayından beri yerde yatırıyorum yere yatak attım uyandıgında yanına emzirmeye iniyorum şu an 10 bucuk aylık beşikten kendini atıyor kalkıyor hiç güvenli değil yer iyidir uyandıgında yatagımıza tırmanır beni çağırır başka yere gitmez bi de yer yatagı deneyin
Ceys Sumeyra_tan Ben yerde yatırıyorum bazen ih ih sesine uyanıyorum ki yüz üstü dönmüş uykulu vaziyette ilerlemeye çalışıyor 😂 bazen gece ana kucağına koyuyorum dün mesela ilk defa ondan inmiş emeklerken popo havada uyuyakalmis. 4 tarafına yastık koyuyorum artık ne zaman bu son bulacak bekliyorum valla Allah’tan uykulu oluyorda uyuyup kalıyor yoksa evi gezer.
Sumeyra_tan beyzzsenturkk_ mantıklı soğuk olmaz mı peki kalın birşeylerde sersem içim rahat etmiyor ama son çare öyle sanırım
beyzzsenturkk_ Sumeyra_tan 2 tog tulumla üstü açık yatıyor altında 4 kat yorgan ve yatak var üşümüyor