rabiaevcen1107 Arkadaşlar 8 aylık bir oğlum var ve geceleri beşiğinde uyumuyor son 1.5/2 haftadır ayağımda uyuyor acaba neden diş çıkardığı için mi acaba 4 tane dişimiz var yere atak zamanımı anlamadım yaşayan var mı bu dürülü ne zaman geçer acaba
Duygu1403 rabiaevcen1107 8 ay 19 günlüğüz gece uykusuna 12de yattığı oluyor bu ara normalde 21:30-22:30 da uyurdu gündüz zaten en fazla yarım saat 2. Diş geldi ondan sanırım
rabiaevcen1107 beyzzsenturkk_ peki nasıl bir süreç olacak yani ne zaman bitecek siz nasıl aştınız bu durumu
bananeabiya rabiaevcen1107 benim oğlum da 8 ay 9 günlük. Bir hafta falan sürdü bizde şu an eski düzenine girdi gibi gözüküyor. Ben alışkanlığımız neyse ona devam ettim ek bir şey yapmadım
beyzzsenturkk_ rabiaevcen1107 aşamadık 10 ay 17 günlük devam hala cok berbat bir dönem dişten daha daha kötü bir dönem tüm düzeni yerle bir oldu ve asla düzelmiyor
rabiaevcen1107 Bizde emekleme filanda yok örümcekte baya gidiyor sadece yerde uzanınca dönüyor yemede elhamdulillah bir sıkıntı yok inşallah olmaz
HunnyBunny Atak ve diş oluyor böyle biz de aynı durumdayız. Bir de bunaylarda ayrılık anksiyetesi varmış doktor demişti. Anneyle sık temas istermiş. Ben de kucaktan yatağa koyduğum an uyanıyo. Çok zor bi süreç 🥲