guzelgun Bebeğim 4. Ay 3 günlük uyku gerilemesi atak haftasındayız sallayarak uyutuyorum maalesef ki 1 buçuk aylıkken il değiştirdik taşınma vs bu şekilde alıştı 1 ay sonra uyku eğitimi alacağım fakat sallayarak uyuduğunda tam dalmasını da bekliyorum güzel dalıyor beşiğine koyduğum an uyanıyor hep ayağımda kalamaz var mı çözümü olan
buseabike guzelgun atak haftası bitene kadar minder yada yatakta sallayın bıraktıgın yerde uyusun beşiğe alınca benim ki de uyanıyor ataktan sonra normale dönüyor
Hayriyeye guzelgun uyku eğitimi tamamen saçmalık , izlemeidğim bideo okumadığım kitap kalmamıştır, bebek vakti gelince kendisi uyuyor , sizinki henüz çok erken ona güvende olduğunu hissettirin
morsevenanne9 guzelgun yarım kundak yapmanı öneririm benim bebegimde ayağimdayken yada kucagimdayken uyuyordu besigine yatırınca uyanıyordu yarım kundak yapmaya başladım uyanmıyor güzel uyuyor artık nazar değmesin 🧿
beyzzsenturkk_ guzelgun uyku eğitimi tutmaz maalesef bunun atak dönemleri uyku gerilemeleri diş çıkarmaları yeni bişeyler öğrenmeleri yani birinde tutsa diğerinde tutmaz bebek bu siz ne kadar diretirseniz diretin nasıl isterse öyle uyumak isteyecektir kızım 10 ay 17 günlük denemediğim şey kalmamıştır belkide çok iyi uyuyordu ta ki 7. aya kadar hem diş hem atak hem emekleme bi vurdu işte 11 aylık olacak ben çocuğumu tanıyamıyorum uyku eğitimi alsaydım da kâr etmezdi cunku hiç bir şekilde iflah olmuyorlar o ayın uykusuzluğu ile bu ay bambaşka o tür şeyler genelde para tuzağı
hnnl guzelgun tavan sallancagı 😂kim icat ettiyse Allah razı olsun ondan yani en huysuz çocuğu dize getirir benimki yerlere atardı kendini için koyup iki sallıyorum işimi yapıyorum ara da gene gel git salla valla büyük nimet
laviniia guzelgun ayağınızın altına minder koyun daldığı an oraya bırakın uyusun beşiğine koymayın bu sanki bitmek bilmeyen 4. ay atağı geçene kadar