Duygual Bebeğim 2,5 aylık arkadaşlar, sabah bir oturuyoruz meme başına akşama kadar uyuyo uyanıyo hep emiyor. Ne bi yemek yapabiliyorum, ne bi temizlik.. her işimi alelacele yapıyorum. Bu meme bağımlılığı normal mi? Ne zamana kadar bu şekilde devam ediyor bebekler. Oyalamaya çalışıyorum, konuşuyorum, masaj yapıyorum, beşiğine dönencesine baksın diye koyuyorum, zek kartlarını gösteriyorum, ama en fazla bunlara 5-10 dk bakıyor. Çok emince de çok gazı oluyor.
Barismehtap Duygual resmen 3-4 gündür bu haldeyiz,cevaplar ne gelecek bakalım.(şu an yanımda yatıyor ağzında memeyle uyuyor,dönemiyorum bile)
[silindi] Duygual aynı durumdaydık 2 gündür emzik veriyorum bağımlılığı azaldı gibi. Ama emziğide çok istemiyor
Kbrskrert Duygual bizimde oyle canim emmek istiyo agzina veriyorum bu sefer memedede agliyo gazli bebek surekli emmek istermis aclik degilse sebep tabi
Duygual ErtugrulAnnesii evet doğduğundan beri emzik vermeyi deniyorum. 6 farklı emzik aldım, hiçbirini tutmadı 🙁
Duygual [silindi] Çok emzik denedim hiçbirini almadı. Hala da aldığım emzikleri ara ara vermeyi deniyorum.
Dilber Benim kzim 8 aylik. Emzige biberona farkli markalar ayri crsitler belki alir diye toplasaniz bin lira pra dokmusumdur. Zerresini dahi agzina sokmaz hala daha memede uyur memede uyanir. En fzla 2 saat o bile cok nadir olur hemen basina vurur dis kasiyicisi olrak bile beni kullaniyor :) napayim cani sagolsun :) elimden geleni yaptim sonucta her bebek bir degil tutmuyo iste huylari yapmayan yapmiyo.
Duygual Dilber Bizimki de tutmadı. Bugün evde tüm işlerimi bıraktım ne yemek yaptım ne bi şey , meme istemesin diye sürekli oyalamaya çalıştım ama en fazla 15 dk oyalanıyor. Çok emince de çok gazı oluyo ne yapacağımı şaşırdım.
Alpgdd 15 gününüz kaldı. Ben de aynı durumdaydım. 2 3 gündür gündüzleri emme aralığı arttı. 1-1.5 saat oyalanabiliyor. Herkes Sürekli doymuyor deyip duruyor. Ağlamaya başladığı zaman meme harici hiç bir şey susturmuyor
DurununAnnesi [bilinmeyen] meme reddi yaşıyorum bende bir aydır hiç emmiyir gündüzleri sadece uykuda gece emiyor.ac yaşıyor resmen 3ayligiz
DurununAnnesi [bilinmeyen] yok tutmuyor aç birakiorum cidden iki saatte bir uyudukca veriyorum ztn 20gun sonra ek gıdaya gececem 4,5 aylıkken
Miniktavsan Duygual bizde 1 hafta sonra 3 aylık olcaz daha yeni emziğe alıştı ve sadece acıktığında emmeye basladı doyduğuna eminsen verme canım artık yedoğan değil sürekli memede olmak gaz yapıyo daha kötü oluyo sana da yazık oyun halısı aldım ben baya oyalanıyo onunla emzik büyük kolaylıkmıs ama gerçekten
Melisahsendursun bebegim surekli emmek istiyor gazida var herkes diyor sutun yetmiyor doymuyor bu bebek diye sinirleniyorum artik yavas yavas burnumdan soluyorum ya ne yapcam ben 😣
Ricitos Selam canım. Bizde 1 aylığız. 2 ay sonraki halimi gördüm sende :) benim bebişim ilk zaman meme tutmak istemedi, sütümde 3.gün geldi. Biberon ve yalancı memeye alıştı. Çok doktora gittik direttik memeyi verdik ağzına. Doktor ne zaman isterse ver demişti. Şimdide bırakmıyor. Sabah akşam memede. Gece belim ağrıyor artık uyumadığı için. Göğüslerimin yarası cabası. Sürekli memede olduğu için süt de birikmiyor. Dolayısıyla doymuyor. Saçma bi döngüdeyiz anlayacağın. Bende mamaya başladım. Mama verip 3 saat uyutuyorum, meme dolunca onu emiyor. Akşam yatarken mama veriyorum, memesiz uyutmaya çalışıyorum dizimde kolumda pışpışlayarak. Ama sen oyunla filan oyalayabilirsin belki. Bizimki ağlama krizlerine giriyo :( Bi çözüm bulmak gerek. Farklı bi deneyimi olan vardır inşallah
Dilber Duygual aguline icir cok iyi geliyor hemde dinlenir. Ustelikte bitkisel hic bir yan etkisi yok mis gibi
Duygual [bilinmeyen] Bugün yemek bile yapmadım yanından ayrılmadan hep oyalamaya çalıştım, en fazla 1-1,5 saat sonra emzirmeyi başardım. Gündüz uykuları da çok kısa en fazla yarım saat uyuyor. Ne kadar çok memede durursa o kadar da gazı oluyor, ne yapacağımı şaşırdım inanın 🙁 bi de tek başıma bakıyorum eşimin eve gelmesi 9 u buluyor, bazen tükendiğimi hissedyorum