yigi Kızlar 8 aylık bebeğim var ve şuana kadar bekarken bile hiç protez tırnak taktirmadim çalıştığım işten kaynaklı ve şuan yaptirmaj istiyorum bayanlarda öncelikle tırnak ön planda oluyormuş öyle diyolar sizce yaptirsammi? Kullanışı kolaymi
beyzzsenturkk_ yigi ben protez hiç yaptırmadım hep uzun tırnak kullanırım sadece kızım ilk doğduğunda kesmiştim hala uzun su an ve bana göre kullanısı cok kolay cok rahat ojeyle daha şık tabi ben cok severim tırnağı
Deletedmom_110 yigi abdest geçirmiyor bence tırnaklarınız eşit ve kısa daha bakımlı hoş oluyor ben öyle kullanıyorum🌺
Udu yigi cok zararli ilerde cilt kanserini tetikledigini soyluyo uzmanlar bende bayiliyorum jel tirnaga ama yaptirmiyorum korkudan eskiden kalıcı oje yaptirirdim simdi onu bile yaptırmıyorum 😔
beyzzsenturkk_ yigi bende kenarında ki etleri cookk stresli olursam koparıp yara ediyorum ya ama aşılması gereken bi durum neden yaptığınıza bağlı ben stres sıkıntı anında saldırıyorum tırnağıma sizin neden bu alışkanlığınız var
sngzr Protez pek kullanışlı değil bildiğim kadarıyla ya.bir arkadaşım bir kaç yıldır kullandığı halde bile yere düşen kartını bozuk parasını bile alamıyordu. Kendi tırnağınız gibi olmuyor. Kalıcı oje düşünseniz?