seymaocak Merhaba annelerim ben daha 9 günlük bir anneyim sütüm az geliyor galiba sütümü çoğaltmak için bol yeşillik yiyorum kuru dut çayı içiyorum başka gerçekten süt arttırıcı şeyler var mı önereceğiniz
Mimoza-kizim seymaocak bol su iç geceleri yatmadan önce laktozsuz 1 bardak sütün icine 1 cay kasigi kimyon 2 tane kup seker atip iç sabah farkı goreceksin pekmezde arttiriyor sabah uyaninca 1 tatli kasigi pekmez tuketebilirsin bestlak damlada sutu arttiriyor ben 6 ay boyunca sutumu sagdim bunlari tukettim e bebekteki malt icecekleri ve anne cayini tukettim ise yaradi ama çok kilo yapti oyuzden biraktim bu saydiklarimla devam ettim gunluk 3litre su icmeye ozen gosterdim
Mihriban36 seymaocak bende marul cok ise yarar cok sut yapar sutu azaltan en buyuk etken asiri tuz ve acili seyler tursularmis. Marul bulgur taze uzum ve su. Ben ilk dogum yaptim o kadar susardim ki belki gunde 3 litre icerdim yine de gecmezdi susuzlugum ve sutum beni mastit yapti bu ara aniden sudan caydan kesildim sutum de kesildi
butterflyy_ seymaocak bol su iç acı baharat nane limon uzak dur bestlak damla sezaryen olduğum gün doktor aldırmıştı her gün kullanıyorum dut incir hurma ceviz çok iyi milk tea sık sık emzirirseniz süt damarınız açılır
minisannesii Ben araştırdığım kadarıyla bestlak damladan çoğu kişi memnun kalmış. Bende bugün aldım ve deneyeceğim. Sizde alın isterseniz.
zeynepp0116 seymaocak Dereotu bende çok işe yarıyor sütümü güzel arttırdı düzenli bir şekilde kullanıyorum
_tuuggcce_ seymaocak en önemlisi bol su tüketimi, bulgur pilavı, tahin helvası,kuru incir, hurma, dereotu tüketebilirsin güzel süt yapıyorlar ☺️