haydii Doktorumuz kayatuzu lambası kullanın dedi ve nerden sipariş verecgimi bilmiyorum nerden aldiniz acaba güvenilir satıcı istiyorum teşekkür ederim
endoplazmikretikulumiste haydii bende var teendyoldan almıştım birsürü faydası bar birde fazla nemi çeker o yöndende iyi
butterflyy_ haydii fazla nemi çeker diye okumuştum Nevşehirliyim bizim orada meşhurdur yeri orası yani
poncikbiranne190_ haydii evet şuan açık hatta ışığıda odamıza gece lambası oldu çok memnunum yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum Babam kızım astım olunca almıştı nereden temin etti bilmiyorum
haydii M-k-d-k-2323 yatmadan önce 2 saat takın dedi. Bebeğim hasta grip nem ölçer yok almam lazım bir çok faydası varmış bakın isterseniz googlenden
haydii butterflyy_ acaba inetrennte satış yapan yokmu acaba asıl yeri Çankırı diyor ama Nevşehir aynı acaba
hamisanne34 Bizde de var eşim almıştı ama bi yerde okumuştum bu tuzlar çok fazla kalınca iyi olmuyomuş ev için , ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem
berkcanveannesi36 haydii evet var bizim Çankırı’nın kaya tuzu meşhur zaten memleketimden almıştım çok işe yarıyor çocuğumun odasına takıyorum