Arventurna Merhaba kızlar bebeğim 8 aylık 1 haftadır falan sürekli kulağıyla oynuyor önceden de dokunurdu ama bu kadar değil sürekli el kulakta damla da damlattım ama yine aynı yaşayan var mı ???
ALPARSLAN_bey Arventurna evet biz 8 buçuk aylık KBB ye götürdüm geçen hafta hiç biseyi yok dedi ama sürekli kulağıyla oynuyor
bananeabiya Arventurna parmağını kulak deliğine de sokmaya çalışıyor mu benimki de 8 aylık bu ara hep yapıyor. Geçen sağlık ocağında doktora gösterdim biraz kızarıklık var dedi.
denizkiziumay Ay benimki de 8 ay 2 günlük 1 haftadir iki kulagini çekistiriyor oyle farkli bir huysuzluğu yok ama anlamadm agri kesici verdim 2 gün baktim devam ediyor hala vermiyorum ama nedenini anlamadim
ALPARSLAN_bey Arventurna bı götürün belki farkli bişey vardır içiniz rahat etsin ama genelde oluyor bebeklerde diş döneminde falan
seboss35 guluzar569_ benim bebeğim uykuda sıçrıyor bazen ve eli hep kulağında bu aralar sizde demi aynı durum ?
guluzar569_ seboss35 Evet canım aynısı uykusu gelince kulağıyla oynuyor uykuda da ara ara sıçrıyor Doktora sordum korkuyor diyor O yüzden ürperiyormuş