Aysenuraden Menenjit aşısını yaptırdınız mı yaptırmadınız mı Devlet tarafından zorunlu değil size bırakıyorlar kararınını ama yaptırmanında binde bir riski varmış çok kararsız kaldım
Deletedmom_79 Aysenuraden binde bir riski Bu aşıyı yaptırdığında ki oransa; Bebeğinin hastane/parktan kapma oranı 1/100 Düşün hangisi daha makul. Şakası yok
sokaklahmacunuu Eflin1507 Ogulluana Elisa- pasaklisinkukuli kaç aylikken yapildi acaba ilk doz toplam kac doz oldu bebegim 3 ay 3 gunluk ilk doz bugun yapti bexero
Elisa- Bende yaptırdım. Bir yakınım 30 yaşında aniden menenjitten vefat edince daha çok önemini fark ettim
pasaklisinkukuli sokaklahmacunuu 3_5_13 13 de iki doz birdwn olsu farklı grupların dozları yani toplam 4 doz oldu
sokaklahmacunuu pasaklisinkukuli 3 ten basladik bizde 5 yada 6 doz olucak sanirim beni tedirgin etti biraz bugun ilk asiyi yapti 3 ay 3 gunluk bebegim
sokaklahmacunuu pasaklisinkukuli bexero ilk dozdu bu gunki hayirlisi bakalim rabbim evlatlarimiza hepsine saglik sihhat versin insaallah