Cennetkokulum___ Busragokceberra The walking dead bir bölümüne çok zor dayandım devam edemedim Begenecegine eminim rica ederim 🥰
bluem The helo cok iyidir izleyin derim siyahiler ezildigi bi donem ama konusu cok iyiydi KAPAN KORKU FİLMİ AMA SUPRİZLERLE DOLU🪻
theblackvirgo Busragokceberra valla ben Türk yapım beğenmiyorum en iyi icerik alt yazı kore dizileri yada filmleri izledikten hemen sonra bağımlılık yapıyor sürekli izlerim içerikleri efsane
theblackvirgo Ess92 peaky bleanders harika ya bende baştan balicam tekrar başlarsam bu 3 . İzleyişim olacak
Ess92 theblackvirgo peaky f.cking blinders güzeldirrrr ilk başta sadece aksan için başlamıştım yalan yok 😂😂😂 ama pişman olmadım kaliteli çıktı baya
apopot Busragokceberra film Bird Box şuana kadar önerilmemiş değişik olsun Dizi You oda önerilmemiş fragmanlarına bakın beğenirseniz izleyin you yu her sezon heyecanla bekliyorum Bide Emily in Paris var çerez tadında tatlış bi dizi zaman öldürmelik
theblackvirgo Ess92 ben direk oyuncu için başladım Bi baktım sarıyor efsane icerik tekrar yayınlansa keske