40 günlük bebegim ilk doğduğunda kontrol icin Medicana hastanesi ali Şimşek. E muayneye gittik daha sonra evime uzak olduğu icin Batıkent medikalpark gülsün su acar a goturdum ilk muaynede bu cocuk alerjik dedi oglumda hirilti burun tıkanıklığı vardi daha sonra tekrar götürdüm burnu tikali öksürüyor emmek istemiyor normal bi öksürük devil bu dedim test yapmadan bakmadan alerjik bebek normal olabilir dedi ayrica ikinci gidisimizde sözde şakayla karışık sen neden geldin yine dedi bebegime ilgi alaka sıfır çocuk doktoru olabilecek bi karakterde insan degil.neyse sonra oglum fazla öksürmeye baskayinca tekrar Medicana Ali şimşek e götürdüm ve gorur gormez bu cocugun hastalik ciğerlrine inmiş hastaneye yatmasi gerekiyor dedi muayne etti inceledi ve bizi sevk etti keske ilk baştan Ali Şimşek ike devam etseydim harika bi doktor sessiz sakin umursamaz gibi duruyor fakat fercekten bilgili ve alakalı bi doktor. Suan iki gündür oglum hastanede yatıyor rsv virüsü pozitif ve durumu haka duzelmedi solunumu az medikal oark gülsün su acara ve diger doktorlarında oyke bu hastanenin gidecek olanlar tekrar düşünsün sadece doktor arayışında olan anneleri bilgilendirmek icin yazdim