fufissmom 5 ay 16 gunluk bebegim daha önceleri sağa sola dönüyor du taki dis cikarma dönemine girene kadar huyu fazlasıyla değişti kucaktan inmek istemiyor yere koyduğumda felaket şekilde agliyor tummy time yaptırmaya çalışıyorum olmuyor ne yapabilirim daha erkenmi dis yuzundenmi gelişimine engel bir sorun yok algısı göz kontağı dinlemesi tepkisi herseyi normal ama bu dönmeye fena taktım sizler neler yaptınız?
Gizmokzilla fufissmom zorlama annesi her şeyi normalse 🌸 her bebeğin gelişimi farklı, diş yüzündense yakın zamanda geçecektir bu halleri 🌸sevdiği bir oyuncağı varsa onu yan taraflarına koyarak ona doğru dönmesini sağlayabilirsiniz 💖
Gizmokzilla fufissmom zorlama annesi her şeyi normalse 🌸 her bebeğin gelişimi farklı, diş yüzündense yakın zamanda geçecektir bu halleri 🌸sevdiği bir oyuncağı varsa onu yan taraflarına koyarak ona doğru dönmesini sağlayabilirsiniz 💖
lmrannn fufissmom benim bebeğim de 5 ay 20 günlük önceden nadir de olsa dönerdi. Ama son zamanlarda dönmeyi tamamen bıraktı. Yüz üstü durmayı hiçbir zaman sevmedi zaten. Ama bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü bilinci çok açık herşeye çok ilgisi ve tepkisi var kendi istediği zaman döner. 6. Ay kontrolünde de soracağım zaten doktora
YoncaGulce fufissmom benimki de 5 ay 10 günlük hala dönmedi ama yattığı yerden kalkmaya çalışıyor hep oturur pozisyonda durmak istiyor ya da kucakta gezdiriyoruz kollarımız pert😂
fufissmom YoncaGulce aynı şekilde cidden moralim bozuldu belki sabırsız davranıyorum ilk çocuk ister istemez tedirgin oluyoruz benimde kollarım pert
Artemiss_ fufissmom ben de öyle diyordum bebeğim için 5 ayı bitince anca kendi kendine dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz 🥲 elbet döner acele etme canım ilk çocuk öyle oluyor ben oturup ağlıyordum bebeğim dönmüyor diye inan ki zamanı gelince fıldır fıldır döner emekler
fufissmom Artemiss_ Allah razı olsun canm inanki yüreğime su serptin nasıl rahatladım ne zaman yere koymalıyız
Sabinakh Bizde5 ay 10 gunluguz,aynu durum.Anca sag sol donuyor o da bazi zamanlarda cok stress yapiyordum,bence aceleye gerek yok bende saldim ) diger her shey ayina uygun gelisim gosteriyor
Artemiss_ fufissmom 5.ayından sonra hep oyun halısında oynattım ben tummy time falan yaptırıyodum zamanla kendi kendine döndü öyle