EUmay Arkadaş merhabalar biz 5,5 aylık olduk yavaş yavaş veriyorum kaşıkla ağız damak tadı oluşsun diye , ek gıdaya tam anlamıyla 6 aylıkken geçiçem ve geçmeden neler almalıyım, memnun kaldınız şeyler neler yazabilir misiniz?
Misbebe EUmay Silikon tabak seti ( oioi ) Munckin 6lı kaşık Termos yoksa termos Kiwi mama sandalyesi İkea buharda pişirici 4-5 adet buz kalıbı İlik suyu porsiyonlayıcı ( şeffaf sosluklar ya da buzluk poşedi bölmeli ) Yoksa Mini tencere çorba için Karaca pankek tavası Meyve süzgeci Vakumlu Cam saklama kabı ( dışarısı için ) Beechef şarjlı mini el rondosu Mama önlügü yorni leke tutmuyor Organik gurmem ek gıda seti Makarna lütfen ek gıda setleri Bebek zeytinyağı ( ayolis, olizzi , organik gurmem Tek kullanımlık aktivite örtüsü Brandbaby termal çanta Wee baby kaşık saklama kutusu Yoğurt mayalamak için mini cam kavanozlar Tercihe göre kiwi ya da wewell Menü planlayıcı buzdolabı magnet Ek gıda kitabı
minikayaklarr EUmay tabak çanağa gereksiz paralar vermek yerine kaliteli sağlıklı besleyici gıda ürünlerine para vermeyi daha mantıklı buluyorum ben organik ürünleri araştırıp buluyorum başka da bişey cidden ihtiyaç yok sadece kaliteli bir silikon kaşık alabilirsin gerisini evdekilerle yaparsın ben öyle yapıyorum
Kayraninannesi15 EUmay keçi yoğurdu, silikon kaşıklar, cam rende çünkü normal rendeden geçtiğinde ilk aylar için çiğnenicek gibi olmuyor, mama sandalyesi ve her öğün tadım zamanını orda yaptırın sonra yemek saati geldiğini anlıyor ve çıkıp orda yemeklerini yemek istiyorlar ben öyle yaptım.