bebitonunannesi_ Yarın pazar hanımlar malum, planlarıniz nedir,ne yapacaksiniz, ben değişiklik istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor 🎈
mobesebesir bebitonunannesi_ gorumceme görücü gelecekmiş oraya gideceğiz biraz erken gideriz kahvaltıdan sonra
emilia bebitonunannesi_ Yatılı misafirim var kızlar, hiçbir şey yapamıyorum. Tuvaletten yazıyorum şuan😹
anayim_ben bebitonunannesi_ papatyamakelebek Şansa bu haftasonu Ankara da hava güzel , şöyle bir doğa yürüyüşü yapılabilir, bugün Altınpark mesela, hem akülü arabada sürer..
Melike_ikra 13 günlük bebeğim var maalesef artık pazar planlarımız olmuyo hava da soğuk kızımı alıp dışarıda çıkamam 😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Oğlum hastanede yatıyor Allah izin verirse akşamüstüne doğru gidip Orda kalmayı düşünüyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲
Tusemerve NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Allah ezanlar aşkına oğlu nuza ve hastanede yatan bütün hastalarımıza acil şifalar versin
prensesin_annesii Çoğu pazar gunleri gibi eşim şehir dışından gelicek ve home home homeee maleseff 🙄😏
3-erkek-annesi Eşim çalışıyor yarın bende bu soğukta 3 çocukla kafayı yemedim çok şükür 😂 hiçbir yere çıkamam evde takılırız oğluşlarımla 🥰
Ozgeruya bebitonunannesi_ yarın İstanbul’a kızımın alerji kontrolü var ordanda kuzenim doğum yaptı oraya geçiçez kısmetse😊