aileceksaskiniz Kızlar normalde çok üşüyen bir insanımdır zaten ergenlikten beri de demir eksikliğim var. Doğum yaptığından beri sicakliyorum son 2 3 haftadır kisakolluyla dolaşıyorum eşim iki kat giyiyo normalde o çok sıcaklar noluyo bana var mı yaşayan 😅
Gokyuzumm aileceksaskiniz Bebeğim 19 aylık hala durum aynı Bı anca sıcak basıyor afakanlar basıyor menopozlu gibiyim 😅🤦🏻♀️
aileceksaskiniz berikomoms ilk zamanlar lohusaliga bağladım da şuan 4bucuk aylik oldu özellikle de son zamanlarda olunca grip oluyorum çocuğa bulascak diye korkuyorum
aileceksaskiniz Gokyuzumm eyvah eyvah 🤦♀️ hayır bi de çocuk da sicakliyodur diyip üstünü çıkarıyorum eşim diyo sen napiyosun
Gokyuzumm aileceksaskiniz Ben o yuzden eşime hava analizi yaptırıyorum triko kazak polar uzun ince ne giydireyim vs diye 😅😅 Durum bildirimini yapıyor bende ona göre hazırlıyorum.
betulggd aileceksaskiniz ben de sizin gibiydim sürekli demir hapı kullanırdım yazın bile üşürdüm hamileliğimde bir başladı sıcak algısı doğum yaptım hala çok sıcak geliyor geceleri tişörtle uyuyorum terliyorum bebeğimi de kendime göre giydiriyorum kızıyorlar bana hasta edeceksin çocuğu diye. Neden böyle oldu bilmiyorum şöyle bir kar yağsa da üşüdüğümü hissetsem belki normale dönerim diye bekliyorum 🤷🏻♀️
Alerjikrinit aileceksaskiniz normal tabi ki hayatımda ter konusunda hiç problem koku vs yaşamazdım deodarnt yiycem 2 senedir
Gokyuzumm Alerjikrinit roll on da çözüm buldum en son yazdan beri kullanıyorum çok rahat ettim önerebilirim
Ecem__ aileceksaskiniz cocuklarin pesinden kosmaktan hararet basiyor bence.cunku evde herkes uzun kol ben kisakol cunku surekli kosturma halindeyim.😊
Gokyuzumm Alerjikrinit Ay yazdım sanıyorum yazmamışım cimcime ile uğraşırken 😅 New well Birkaç marka denedim hiçbiri %50 bile ise yaramadı
Alerjikrinit Gokyuzumm bende deo tak kullandım ama içeriği çok zararlı diye bıraktım new well e bakayım teşekkürler