Zeyn0206 Arkadaşlar oğlum 21 aylık son zamanlarda bir şeyler yediremiyorum sadece içecek içmek istiyor ben de pınar devam sütü aldım ilk defa kullanmaya başladık pınar devam sütü veren var mı faydasını gördünüz mü
Asya3870 Zeyn0206 bende kullanıyorum 19 aylık oldu kızım. Bir zararını görmedim çok şükür. Zaten sadece uykuya geçişte veriyorum bendd
deli_bir_hatun Zeyn0206 kızım da iştahsızlık yaptı ya bıraktım bende bıraktım yemeği tamamen kesti kızım
Zeyn0206 livanurvealpinannesi61 neden zararlı ki bir sürü vitaminlerde var diyor ben sadece sabahları veriyorum
livanurvealpinannesi61 Zeyn0206 paketli sütler de gerçekten vitamin olduğunu düşünüyor musunuz. Sütün birçok zararı var özellikle kemik erimesi ve geniz eti büyümesi yapıyor.
Zeyn0206 Asya3870 yatarken vermeyi tercih etmiyorum hani ağzına gelip reflü olur diye sadece sabahları 210 içiyor kahvaltıdan sonra veriyorum tatlı olduğu için içiyor
Kupelikiz_1 Asya3870 ya ambalajlı paketli gıdaların yakın vadede zararı olmaz zaten. Benim şahsi fikrim. İleri de zararları ortay çıkar. Netice de hazır süt. Verene saygım vvar benim düşüncem :)
Zeyn0206 livanurvealpinannesi61 paketli süt evet ama devam sütü elbette denetleniyordur diye düşünüyorum yoksa biz ne yapacağız yani ona da güvenmezsek bilemiyorum artık
livanurvealpinannesi61 Zeyn0206 içinde çok fazla şeker var şeker 3 yaşa kadar yasak sütün birçok zararı var siz bilirsiniz.
A_12ynr Zeyn0206 paketli gıdalar içecekler yarar sağlamaz ya genelde siz bilirsinz vitrin iyi durur ama içinde neler yaptığını göremeyiz öyle düşünün disardan bir etki etmemesi zarar vermiyo anlamını taşımaz onun yerine keçi sütü anne sütü ile eş değer kaynatıp taze taze icirebilirsinz bence