Humam Bebeğim 5 aylık yürüteç kullanan var mı bnde kullnmayı planlyrm ama 8aydan önce kullanımı önermyorlar doktorlar sizce🤦🏻♀️
MasalMavi Humam ben 4 aylıkken koymuştum kızım 9 buçuk aylık şu anda 10 saniye fln ayakta durabiliyo 🙏🏽 Hiç bi sorunda yok şükürler olsun
Melekk1616 Bende kullanıyorum bebeğim 6 aylık ,söylenenler aksine bebeğimi çok çok güçlendirdi ilk günlerde adım bile atamıyordu 2 gün sonra adımlar atmaya başladı git gide ilerletti şuan evin heryerinde geziyor
Matmazell_ Bazen doktorların çok abarttığını tek düşünen ben miyim acaba 🤭 hepimiz yürüteçlerde büyümedik mi çok şükür bacaklarımda falan hiç yamukluk yok yani artık herşeyi bilmek kötü mü oluyo ne 😬 eskiden neler yapılıyomş büyümüşüz sağsalim yanii bende koymayı düşünüyorum kızımı 4 aylığız henüz 1 ay sonra koyucam inşallah
Matmazell_ arasinannesi26 çünkü gerçekten büyüdükçe oyalaması da zor oluyor çocuğu kucak istiyor gezmek istiyor evi en azndan koy gezinsin işte çocuğunda özgüveni gelişir yapabiliyorum algısı oluşur bence niçin zararlı diyorlar acaba yürüteçe hiç araştırmadm sırası gelmedi diye 😅
Ececavus 7ayda koydum kendine güveni geldi sağa sola gidiyor dimdik ayakta duruyor ellerinden tutunca hem rahat ediyor kucakta daralıyor artık