Hayalet_99 sevimebeanne valla iki senedir üst üste hamileyim iki yazdır diğuruyorum iki senedir yazları evdeyim seneye bol bol dışarı çıkmak gezmek hedefim 😅
UmudumOlsun sevimebeanne felaketlerin bitmesi, filistinin zafere kavuşması, kızımı mutlu, huzurlu büyütmek kendim içinde eşim çocuk istiyor hamile kalmamak hedeflerim arasında 🤭
Eslem71 sevimebeanne kızımın gece uykuları kesintisiz uyumasi oğlumun bezi bırakması rahatlama döneme girmek istiyorum 🤣
Yagmur_24 Annebebek7 evet bunu atlamışım bi de bu var allahım ya 😀 dertlendim çikolata yicem umrumda deil sınra olurum fit
Esraliasaf sevimebeanne Ali asafımın lösemiyi yemmesi ve yeni yıla sağlıkla girmesi benim minik savaşçım .. 15 aylık iyi olacak ve geçecek inşallah
queenx sevimebeanne 2023 hedeflerime ulaştım yüksek lisans ders dönemini bitirmek, araba kullanmak çocuk sahibi olmak okey💅 sırada tezi yazıp uzman olmak, çocukla yurtdışına çıkmak var 😹❤️👉 İnşallah 👈
bebitonunannesi_ sevimebeanne kendimi geliştirmek, oğlumla eşimle güzel anılar biriktirmek mutlu olmak🎈
kums sevimebeanne inşallah bir ev sahibi olmak ve calismaya baslicam umarım hem işimi hem evimi hem kocamı hemde çocuğumu kolaylıkla halledebilirim . En önemlisi sağlıklı olmak aminn🥰
Birprenscik sevimebeanne hayirlisi olsun iki dusuncem var olur biri inşallah sağlıklı bir evladimizin olması birde var o bende kalsın ☺️
Yagmur_24 sevimebeanne bebeğimin uylusu bebeğimin pütürlü yemesi gerçekten hedef olarak bunları seçtim
sevimebeanne Umarım hepimiz hedeflerimize hayallerimize kavuşuruz ve musmutlu anneler oluruuuuz🤲😍🌸😍😍😍😍
Yagmur_24 sevimebeanne ay amin ağzınız bal yesin ya hepimizin nasıl da ihtiyacı var🥰🥰🌺 hangimiz perişan değiliz ki herkes gerçekten mutlu olsun mutlu çocuklar yetiştirsin herkesin bebeği güzelce uyusun yesin hastalık olmasın sağlık olsun huzur olsun bebeklerimize sağlıkla masraf edelim gücümüz yetsin.. tüm anneler içi gitmeden kendine bebeğine bir şeyler alsın 🌺🌺🌺🌺 daha nr diyelim değil mi🥰🧿