Best1 sedaka bir gıda takviyesi trendyolda da satılıyor yorumlarına bakın isterseniz bi çok kişiye iyi gelmiş bende bugün başladım göreceğim faydasını bakalım
sedaka Best1 karaciğer için falan yazmışlar. Kahverengi cam şişe olan sanırım. Faydasını görürseniz yazın olur mu çünkü ben de çözüm arıyorum bu konuda. Antibiyotik içmek istemiyorum artık
hemsireannem Best1 Merhaba benimde göğsüm sürekli tıkanıyor ve ilk çocuğum da 8 ay çektim lesitini Dr tavsiyesi ile mi aldınız ve tam olarak hangisini aldığınızı yazar mısınız
varligibirdertyokluguyara Best1 merhabalar ben de Mastit oldum araştırdığımda bu ilaç çıktı karşıma . Sın durumunuz nedir işe yaradı mı ?
alinams Best1 merhabalar ben de surejlı tıkanıklık yaşıyorum çok ağır bır şekilde her gün tıkanıyor faydasını gördünüz mü acaba
Best1 hemsireannem hayır kendim İnternetten araştırıp buldum benim de her gün tıkanıyordu bu aralar daha iyiyim solgar lesitin aldım zor buldum ama doktoruma da danıştım bebeğin doktoruna da danıştım sizde danışın mutlaka
Best1 hemsireannem doktora sorduğum da kanıtlanmış bi tedavisi yok ama zararı da olmaz denemk istersen dene dedi