cennetkokulununannesi Kızlar ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum 70 le doğuma girdim şuan iki buçuk yaşında bir oğlum var ve kilom 67🥴🥴 hedefse 60
bahar23julide cennetkokulununannesi 12 kilo çok iyi 14 kiloya kadar normal diye biliyorum ben 62 hamile kaldım 78 doğurdum şuan yine hamileyim 62 ile 😂
sevvalaydn cennetkokulununannesi Bu posta pek takan olmaz zannetmiyorum şu an herkes fake ablanın cinsellik postunda😂
cennetkokulununannesi bahar23julide bende ikinciyi eski kiloma inmeden yapmamayı dusunuyorum amin 😅😅😅
cennetkokulununannesi sevvalaydn aman bence öyle şeyleri hemen kaldirmalilar sonuçta burası bebek hamilelik yani özel şeyleri bu kadar açmalarını izin vermemelir ben rahatsız oluyorum acikcasi
Poyrazsmomm gencmom_ Doguma senin kilonun tersiyle girmem ahshahdjdjsjs Kiz 39 neeee🫣Ruzgarli havalarda disari cikiyo musun😂
Sinemdrm fa_sena_y yaaa ben 68 le hamıle kaldim 82 le dogurduö 73 le cıktm ama 77 kılo oldum 1 sene oldu veremıyorum yiyorum tabide emiyor benimki bide napmam lazıım yardımcı olunn 😭
cennetkokulununannesi Gzdvnada bende öyleydim bebeisim küçükken sonradan aldım buyudukce biraz daha dikkat edersen kilonu koruyabilirsin cano❤️
Busrasahin12 cennetkokulununannesi 85 kg ile hamile kaldım 92 kilo ile doğuma girdim 7 kilo aldım şuan 85 kiloyum oğlum 7 aylık kilo vermek istiyorum ama şuan emziriyorum sütüm azalır diye yapamıyorum
cennetkokulununannesi Busrasahin12 aynen bende o zamanlar takaedim sonra emzire emzire verdim sonrada fazlasyola aldım😅
Rabiacaa1 Busrasahin12 bende sizinle aynıyım malesef 78 e düştüm şuan tekrar 80 kiloyum 5 aylık kızım var emziriyorum da 😒
sevvalaydn cennetkokulununannesi vallahi ben de çok rahatsız oldum bunuda dile getirdim merak etme sabah o post kalmaz şu an modlar uyuyor İnşallah o şahsın hesabını da kapatırlar
sevvalaydn bahar23julide Çok güzel dalga geçmişler vallahi ben de güldüm bu da kendini bir şey zannediyor muhatabı aldıklarını zannediyor😂😂
egee_momm cennetkokulununannesi 57 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim 🫠 şuan bebeğim 8 aylık 67 kiloyum hedefim 60 inşallah💪🏻
cennetkokulununannesi egee_momm bende 58e düşmek istiyorum ama her istedigimiz ha deyince olmuyor malesef 😅
cennetkokulununannesi Gzdvnada aynen dikkat edin bol su içerseniz emzirirken hem zayiflarsiniz hemde sütünüz çoğalır 🙏🏻
cennetkokulununannesi egee_momm ben diyete girince 1 kilo geri alıyorum bahsetsene biraz neler yapiyosun😅