MinikPandam_ iyeetg çiçek desenli paçalı donunu giyiyorsun, kocan eve geldiği an gaydiriguppak cemile şarkısını açıyorsun ve kıvırmaya başlıyorsun 🤣 buna hiçbir erkeğin karşı koyabilecegini sanmıyorum🤪
Forumunsultaniasude uykumvarasko Oooo çok çekici bak seeen neler de bilirmişşşşş 🤣🤣 Ellerin tombik tombik 💃
uykumvarasko Forumunsultaniasude Tabii Ali babanın çiftliğide var ama onu çok tahrik olmasın diye yapmıyorum yazık adama 😂😂
Damla_eflin iyeetg Topal Dansı Yap Bacım Daha Etkilersin Elinde Bastonla Giriş Yap Arkadan ‘Seni Gidi Topal Bu Gecede Burda Kal’ Çalsın Los Bir Ortamda Yaparsın 🤕 Daha Neler Duyacağız Allah’ım Ya
Deletedmom_79 iyeetg uyandın mı canım? Hadi şimdi bunu yazdığın gibi neler olduğunu da anlat. İşte cesaret işte feraset🌺
Prensesannesii44 Deletedmom_79 sandalyeye çıktım tam dans edecekken düşüp çanağı kırdım hastanedeyim dese bir sene gülerim hrhdh
Deletedmom_79 hnnl 🤣🤣 uzun zamandır infilak sebebi bi postun böyle komediye evrildiğini ben de görmemiştim djjdjdjd herkesin de enerjik gününe denk gelmiş🤣