aygulsrkync Yarın 5 aylık olacak bebeğim sebep yokken uykudan ağlayarak kalkıyor bi sebebi var mı bunun acaba?
inciliduygu aygulsrkync bize sesini duyurmak için ve uyurken acıktığı için öyleler sürekli ağlayarak uyanıyor kızım da bence çok normal
munire03 aygulsrkync batıl inanç var koca karı inancı da diyebilirim yastığının altına ya da yatağının altına bıçak koyma. İşe yarıyor bence. Bir peçeteye küçük bir bıçağı sar başının altına koy dene bir
Bicolog aygulsrkync Benim bebeğim her çıkardığı dişte 3 gece ağlayarak uyanır emince rahatlar ve o geceler sürekli emmeye devam eder. Diş olabilir, çok geçmiş olsun 🌸
Bendanla Buglemiim ahahah aynı biz 😂 gecen gece bağırarak ağlamasıyla yataktan nasıl fırladığımı bilemedim 😁
Egenin_pamugu Acıktığı için olabilir yani korkmuştur belki, ağlayarak uyanması normal size nasıl duyaracak sesini başka türlü dr danışın yinede
aygulsrkync inciliduygu tamam normalde öyle yapiyo emiyor uyuyor qma bu uykudan uyanıyor bidaha uyumuyor sabaha kadar ayaktayız
aygulsrkync Yok öyle bir ağlama deil şuan bile ayaktayız emdi 2 kere gazını çıkardı büyük tuvaletini de yaptı ama kucakta elini emiyor huzursuz saat 5.00
Betyyyy1 aygulsrkync benim kız da 4 ay 21 günlük aynıyız. Etini kopartıyorlar gibi birden ağlıyor derin uykuya dalması zor oluyo eskiden ses çıkartırdı ya da nefesinden anlardım uyandığını şimdi o aşamalar yok direkt ağlıyo
Ebruaysu29 aygulsrkync şuan aynı dirumdayiz saatlerdir uyuyo bir anda agliyarak uykudan uyaniyo şuan kucağımda uyuyo korkuyorum besigine koymaya atak dönemi diye merak ettim ama değil
aygulsrkync Ebruaysu29 ya dış sancısı ya da burnu tıkalı ama ben bittim dün geceden beri bisey yemedim uyumadım
asligdr Benim bebemde öyle daha yeni yatırdım dedin uykuya geçti çığlık atarak ağladı hemen salladım emziğini verdim uykuya devam etti
aygulsrkync asligdr normalde bende öyle yapsam emzigi alınca devam eder ama çocukta bi sıkıntı var sabahtan beri emmiyo uyuyamiyo geceden beri bi doktora götürsem eşim işte eşimin kardesi goturcek
Elenor17 aygulsrkync ya bizde de aynı durum var derin uykuya geçemiyor uykuya cok zor geçiyor uyurken cıglık atıyor ağlıyor gaz da olabilir diye düşündüm
Ebruaysu29 aygulsrkync asp aygulsrkync aspiratör ve serum kulaniyosaniz her gün mutlaka yapın yoksa da alın biz farketmiyoruz ama burunları doluyo
Eaylmz Gece terörü diye bir şey var uyurken ani bir şekilde çığlık atarak uyanırlr gözü kapalı canı yanıyormuş gibi ağlarlar uzun bir süre susmazlar falan doktorunuza bir danışın isterseniz
Yagmur_24 Eaylmz 2 yaştan önce olmazmış ekran bakmıyorsa bu durum gece terörü olmuyor ama bizim yaşdığımız idrar y enf idi tabi bilmediğimizden anlamadık ilk doktor fark etti 2. Ye tekrarladı yine aynı şeyleri yaşadık bu sefer vçbiz anlamıştık. Neyse tedavi olunca düzeliyo ama bazen de alışkanlık devam ediyo