dilekdasdemir58 Kundakla uyuyoruz, ellerini ağzına götürmekten uyuyamıyoruz, sizlerde de var mı bu durumu yaşayan? Ne zaman bırakacağız, nasıl bırakacağız? 5.ayımıza gireceğiz.
072023 dilekdasdemir58 şuan 4 ay 14 günlüğüz bende kundak yapıyorum eliyle kendini uyandırdığı için bakalım süreç göstercek nerede bırakacağımı😀
hpkr dilekdasdemir58 3 buçuk aylığız 3 aya kadar yaptım ama artık uyku tulumu vs alınca yapmayı bıraktım. Elleri kolları hiç hareket etmiyordu sürekli yumruk yapıyordu. Kundağı bırakınca yumruklar açıldı ellerini keşfetmeye başladı ☺️ Keşke hiç yapmasaydım dedim valla
Kubrs dilekdasdemir58 valla bizimkiler 5 aylik eliyle kendini uyandırıyor oyuzden hala kundakliyorum ama ben sadce geceleri gündüzleri kundaklamiylrjm öyle uyuyor ne zman elini koluna tam hakim olur ozman yavaş yavaş bırakacağım ins
Egenin_pamugu Hiç kundağa alıştırmadım yan yatırıyorum üstte kalan kolunu kundağa sarıyorum sadece burnunu kapatmasın diye hemde zararlı ya karşıyım ne öyle sıkı bağlıyolar serbest büyüsün
rabiaa1 dilekdasdemir58 bizde 5.5 aylıkken bıraktık benimkide sürekli kendini uyandırırdı hep o yüzden bende bırakamadım yazın tatile gittik orda geceleri arabasında gece uykusuna geçiyordu havada sıcak olduğu için kundak yapmayı bırakmıştım baktım yatıyor ondan beride daha artık yapmıyorum zor bıraktık bizde çünkü
umaytoss 4 bucuk aylığız bende yapıyorum mecbur eli kolu durmuyor yoksa ama yapsam bile sürekli uyanıyor uyumak bilmiyor geceleri napicam bilmiyorum helppp
nsdrmhptk Bebeğim 4 ay 16 günlük kundak yapıyorum çok rahat uyuyor hatta uyku tulumu aldım uyuyamadı. Doktorumla konuştum bacaklar rahatsa hiçbir sıkıntısı yok dedi. Asıl uyku tulumunu önermem dedi. Gittiği yere kadar devam