Canankrc Kızlar 8 aylık oğlum var ve 4 aylık hamileyim bir de kızım olacak. İkiz bebek arabası almalımıyım sizce kullanımı nasıl olur rahat kullanabilir miyim taşıyabilir miyim?
birannebirkizbebek Canankrc valla benim şu an bir yaş 3 aylık bir kızım var Allah nasıp ederse Ocak sonu doğum yapacam bir kızım daha olacak ikiz arabası düşünüyorum çünkü ikisi de Küçük bence illaki lazım olur
Canankrc birannebirkizbebek yaa dimi benim oğlumda o zamana 1 yaş 2 aylık oluyor mayısta doğacak bebeğim nasıl bir model düşünüyorsunuz şuan önlü arkalı modellere bakıyorum sadece başka hangi özellikleri aramam gerekiyor
birannebirkizbebek Canankrc arkalı önlü alicam dışarda rahat olsun diye bı de hafif olmasına bakicam onların da fiyatı almış başını gidiyor😒
Canankrc birannebirkizbebek ya ben bı kaç model baktım önlü arkalılarda önde ki oturur pozisyon da çocuk yatamayacak yani sıkıntı
birannebirkizbebek Canankrc bende ona baktım da fazla duramadim üstünde öndeki yatmiyor mu şimdi baktım da pregonun ki yatıyor öndeki
Canankrc birannebirkizbebek çocuk içinde uyuyamaz yani imkansız oturur pozisyon da en yatmış halı bile nasıl bişey almam gerekiyor bilemedim
birannebirkizbebek Canankrc https://www.hepsiburada.com/prego-2071-ibiza-pro-kiz-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-HBV00000R3VBY?magaza=Minimoda&url_src=and-product-detail söyle bişey yatıyor gibi görünüyor