Songul_99 Eveeettt kızlaarr yeni yıldan beklentileriniz neler nasıl bir yıl olsun isterdiniz Ben şu savaşlar bitsin artık istiyorum. Bütün dünya derin bir nefes alalım istiyorum.
aptallarsizi Songul_99 her yeni yol yeni felaketler getiriyor o yüzden sadece sağlık istiyorum başka da bişey istemiyorum yeni yıllardan korkuyorum o derece
Tatlican Songul_99 Hicbir felaketin olmadığı, savaslarin bittigi ,fiyat artislarinn yavaşladığı saglikli biiir yil diliyorum
beyzzsenturkk_ Songul_99 artık borçlarımızın bittiği ve burun estetiği oldugum bi yıl olsun bide bebem uyursa sevinirim bide şu kocam alacağı arabayı üstüme yaparsa benden iyisi cennette 😂😂😂😂
BuzluKahve Songul_99 Ailem için en kıymetlisi sağlık, sağlık diliyorum. Ülkem için de ekonominin düzelip, alım gücümüzün artmasını diliyorum.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Yeni yılı bilmem de şuan en çok istediğim şey oğlumun evimizde olması 😥2gündr hastanede 😢lütfen gören herkes dualarını eksik etmesin nolurrrr🤲🤲🤲🤲
Songul_99 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala inşallah iyileris yavrum ya Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲