Glcntna Bazamın altında gümüş böceği vardı herşeyi çıkardım yıkadım . Bazamı sildim çamaşır suyuyla . Geçmiş ti ama yine gördüm bunlardan nasıl kurtulabilirim öneriniz varmı
glrrak Glcntna Bende mutfakta görmüştüm çok hızlıydı bir daha gelmedi burda durayım da belki lazım olur bir daha gelirse
papatyakokulum_ Glcntna ayy benimde var niyeyse özellikle evi temizleyince çıkıyor sürekli evi havalandiriyorum evim güneş görüyor ama heryerde var bıktım artık mutfak dolaplarima girmiyor ama yada ben görmedim bende burda bekliyim çaresini bilen varsa yazsın lütfen
Misbebegim Glcntna ya bizim evin heryerinde var ben adını bilmiyordum simdi siz yazınca gördüm netten baktım resmi görünce şok oldum bitmiyorlar. Ben adını kalorifer böceği sanıyordum zararsız diye biliyordum
sifirekran_bolkitap Glcntna defne yaprağına grlmiyotlar ben de her yerde minik keselerde defne var. Onı da şöylr anladım hamilrliğin son evresi ağırlaşınca pek balkondaki kiler dolabına bakamamıştım sadece defne yaprağı olan çekmece temizdi.
Nazendehanim Rutubet ve karanlık ortamlarda oluyor sanırım, benim karanlık odamda gördüm,mutfak dolaplarında gördüm sanırım havasızlıktan ,koridor halimda gördüm. Evim güneş aliyor güney cephe ama bende bile oluyor düzenli havalandırma önemli sanırım.
Glcntna Nazendehanim evet ama sürekli temizliyorum havalandırıyorum gitmiyorlar. İlaçlayammda bebek var evde napcam valla bilemedim
Glcntna Nazendehanim bende sadece baza altı ve 1 kerede banyoda gördüm banyoda bayadır görmüyorum ama bazamn altında gördüm yine temizlemekten yoruldum
Glcntna papatyakokulum_ evet temizlik yaptıkça çoğalıyor sanki napcam bilemedim lavanta yağı vs onlarıda koydum ama yok naftalin mi denesem diyorum ama naftalinlerde yasaklanmış
Glcntna Misbebegim nemden vs oluyormuş ama yazdan beri kurtulamadım naptıysam en son herşeyi yıkadım çamaşır suyu ile sildim ama yok bi kaç gün olmuyor sonra geri geliyor
papatyakokulum_ Glcntna en iyisi evi ilaclatmak sanırım ya biz öyle düşünüyoruz başka türlü gideceği yok resmen ava cikiyorum bebeğim emekliyor aklım çıkıyor alıp ağzına atacak yada onlar bebeğime gelecek diye
Nazendehanim Glcntna baza altında ben de görmüştüm o mu işe yaradı bilmiyorum ama keseye beyaz sabun koyup baza iclerinde bıraktım daha gormedim
omerts_mother Glcntna Sedir yağı kullanabilirsiniz. sedir yağını bir sprey şişesine koyun ve uygulamak istediğiniz yere püskürtün.
SedaNurAlp Glcntna ilacı var , benim de banyoda oluyor gelebileceği yerlere döktüm çok uzun bir süre olmadı, ara ara oluyor yine ama