Selover Kizlar hadi kullanmadigimiz herseyi yazalim herkesin isine yarasin herkes bu posta haydin💃💃💃💃❣❤🥰 bende puset var ve 3 ,6 aylik mont var tluumlu sicak tutan aklima gelenleri yazicam❤🐣
Ayseguler Selover bendede travel sistem bebek arabasi var tefal actifry var bayan cantalar var kullanmadigim isteyen instgramdan yazabilir ayseguler9288
Bebegimucizem Selover 22ay garantili tekli süt sağma makinesi bir ay ancak kullanıldı düşünen olursa yardımcı olabilirim 🌸
Deletedmom_297 Selover Kraft Porto kırmızı bebek arabamız var toplasan 2 ay bindik kuzum oturmuyor kutusuyla birlikte duruyor fiyatı 375 tulum var e bebeğin kullanıldı ama 1 yaş dar oluyor birde lcwwww ayaklı tulum var ikisini 50 tlyeee veriyorum
Thesra Ücretsiz ürün vermek yani yardım yapmak ve istemek yasaktır bilginize:)açtığınız postta düzenleme yaptım bu yüzden bunu da buraya bırakıyorum sonra çıkıp kimse ücretsiz verelim dememiş demeyin lütfen:)
Thesra Deletedmom280 Reklam@happydigital.co(com) değil isim soy isim kullanıcı isminiz telefon numaranız reklamını yapmak istediğiniz sayfanın ismiyle birlikte mail olması gerekiyor