alpinanneesi 9 aylık olduk kaç ana ara öğün veriyorsunuz be günde ne kadar mama kaç cc? Beslenme saatlerimiz kaçta başlayıp bitiyor bir düzeniniz var mı yazarsanız sevinirim. Ve güzel tarifleriniz
Zuzumam alpinanneesi sabah 9 da emmeden bir yumurta peynir ekmek vs . Öğlen 12 bir elma irmikle hafif pişmiş şekilde. 4 de bir muz. 6 da ne yersek oda onu yer. Tabi günde 2334556 kez emer. Bu yemeğe rağmen kilo alımı bir aydır durdu hatta verdi. Şuan 9 ay 7 günlük. Dokor normal dedi bu ayda kilo dururmuş. Aslında boyu uzadı 78 cm
Beril4226 Sekizde uyanış 125 CC mama on da kahvaltı sonra birinci uyku uyanınca öğlen menüsü iki buçuk saat sonra ikinci uykuya geçerken 90 CC mama ikinci uykudan uyandıktan sonra akşam yemeği gece uykusuna geçerken 125 CC mama biz boyle yapıyoruz şimdilik 🤍
alpinanneesi Beril4226 benim de böyle az mı acaba diye düşünüyorum diğer anneleri merak ediyorum dönüşünüz için tşk ederim
Beril4226 alpinanneesi Ben ek gıdayı tam aciktigi zamana denk getiriyorum ki yiyebilsin.Diger türlü pek yemek istemiyor