Belcim30 meteninannesi01 ben mama verdim emmedi mamayı kestiğim zaman süte başladım 1.5 yaşına kadar sabah uyandığında akşam yatacağında süt verdim gece uyanınca su verdim öyle geçti zaman sonra kendi içmek istemedi sütü akşam yemeğini yedirip suyunu içirdim uyudu uyandığında su verdim yattı şimdi 2.5yaşında nadir gece uyanır su içmek ister veririm uyur hemen
Meryemm42 meteninannesi01 bnm kızımda 20 aylık bugun 2. Günümüz sabır tası al canım aktardan ıslatıp göğsüne sür bn bir günde kestim o kokusundan tiksindi ve yemeye düştü mama sandlyesinde hazırlayıp koyuyorum önüne elma muz makarna bunları kndi yiyor tekrar aklına geidpinde tası sürüp uzatıyorm agzına bile almadan kokusundan geri kacıyor geceelri sürekli emmeye kalkarsı şimdi kalkmıyor bile
meteninannesi01 Meryemm42 denedim 3 kere ona rağmen emdi çok şaşırdım gerçekten napacagimi bilmiyorum
Yelizinannesi Benim kızım mamayla besleniyordu bir yaşına girince mamayı kestik ve günde iki kere bir sabah uyanınca bir de gece uyumadan önce süt verdim şuna 16 aylık hâlâ böyle devam ediyoruz