gupseli Kızlar 44.7 çıktı sonucum ref.değeri 0-5,3 diyor bu değere göre hamileyim ama adetimin gecikmesi neredeyse 3hafta oldu değerin daha yüksek olması gerekmez mi? Korkmalı mıyım?
PeekaBoo_ gupseli gün aşırı kan vermen gerek canım ne kadar yükseldiğine bağlı doktorun bir şey söyler ama eğer gebelik varsa da daha çok yeni
Gizmokzilla gupseli geç döllenme olmuş olabilir ama evet değer yine de biraz düşük. Takip edilmesi gerek yükselişini hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
prensannesiyim11 gupseli 48 le hamileliğimi öğrendim ben benim de 20 günlük gecikmem vardı geç döllenme olmuştu sozdede öyle olmuş büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkınızda 48 saatte bir ölçüm yapın derim
Eyll-9 gzdaybk tibbi olarak x kromozom daha uzun süre kalıp dolleniyor y hizli gidip çabuk hareket kabiliyeti kaybediyormus bu yüzden tabi kesin değil yüksek ihtimal diğer bebisiniz kiz mi
gupseli Eyll-9 dediğiniz bilgiyi duymuştum ve evet ilk bebeğim kız sanki 2. De kız olur gibi hissediyorum hep sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
gzdaybk Eyll-9 bir tane kızım var bende de gec döllenme oldu sanırım 1 aylıkken test yaptırdım hastanede çıkmamıştı iki aylıkken öğrendim beta değerim 7bin falandı galiba
Asyasemin2013 gupseli ya hemen niye kötü düşünüyorsun daha o kadar yolun başı ki. Herkesin yumurtlama günü vs farklı olur merak etme
Asyasemin2013 Eyll-9 yaaa ne alakası var. Kuz evlat öz evlat derler. 2 tane kızım var çok şükür allahıma ömürler versin. Kötü olan şey hamile kalır kalmaz daha beta hcg den düşük mü yüksekmi vs diye ehvama başlamak🌸 onu demek istedim
gupseli Asyasemin2013 yok yanlış anlamışsınız evham yapmadım sadece ilginç geldi belki de yanlış yazdım ben enson adetimi 5 ekimde gördüm kasım ayı hiç olmadım o yüzden normal bir durum mu bu şaşırdığım için sordum. Bu arada çok teşekkür ederim dönüş için
Duygarn gupseli gebelik kesesi var gibi ama iki güne bir tekrar test verip 1000 li değerleri görmeniz gerekiyor kesin sonuç için
gupseli gzdaybk ne kadar farklı hikayeler var bilimin tıbbın yanıldığı ben de doktora aynı şeyi söylemiştim kan testinde negatif çıkınca adet söktürücü vermişti kullanmadım