Mommmmyyy Anneler selam.. 1.sorum labne yapamıyorum Kiri marka labne iyi diyorlar. Kahvaltı için sizce verilir mi? 2.sorum da bebişlerinizin kullandığı kaşık tabakları nasıl yıkıyorsunuz? 🙃🙃🙃🙃
egee_momm Mommmmyyy bende hazır labne kullanıyorum kaşıkları felan da bebek deterjanı ile yıkıyorum 🥰
Ayfa1608 Mommmmyyy hazır labne alıyorum ben. Kaşık tabağı falan da bazen elde normal deterjanla bazen makinede yıkıyorum. Genel olarak bizim tabaklarla veriyorum mama tabağı henüz fazla kullanmadım.
Mommmmyyy Ayfa1608 sağlıkla büyüsün inşallah kaç aylık acaba? 6 ay 16 günlüğüz Ben deterjan koku yapıyor diye kullanamıyorum. Labne ne marka acaba?
Ayfa1608 Mommmmyyy 7+17 labne Sütaş veya içim alıyorum. Bende tereddüt etmiştim bizim deterjanla bieşy olur mu ki diye ama herhangi bi koku veya değişim bişey görmedim o yüzden elde veya makinede yıkamaya devam ettim.
Mommmmyyy Ayfa1608 teşekkür ederim ben sağlıklı olmaz diye 😞 birşey duymaya görim hemen takılıyorum 😞✨
Mommmmyyy beyzzsenturkk_ o şöyle bu şöyle dedikleri için bende çok takıntı oluyor teşekkür ederim bilginiz için ✨🌺
Ayfa1608 Mommmmyyy rica ederim. Evet her duyduğumuza inanıyoruz ama herşey ne kadar sağlıklı ki şu zamanda. Çok kasmıyorum ben o yüzden anam babam usulü büyüyor🥲
HappyQueen Mommmmyyy bende icim’in labnesini veriyorum tabakları da elimde deterjanla yıkıyorum iyice duruluyorum