123fff Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum doktorumda demişti aslında yapılabilir diye. Ağrılı acılı bi işlemmi bebeğime bakmama engel olur mu
Ygtoglm-- 123fff ne gibi bişey varki neyden şikayetçisiniz ? Sarkık mı esnek mi. Zorunlu kalmadıkça girişmeyin bence öyle şeylere derim ama Tabiki sizin tercihiniz .
onegirlsmoms 123fff arkadaşım yaptırdı hem sarkıkdı hemde daralttırdı 2 ay sonra düzeldi 1 hafta çok agrımıştı onun ki sonra iyiydi 😂😂😂
123fff Ygtoglm-- sarkık ya bekarkende böyleydi kendimi iyi hissetmemeye başladım bekarken sorun değildide 😅 ağrı acı eşiğim düşük de yaptıranlar varsa sormak istedim
Hazal-askin 123fff ağrı acı bilmiyorum yaptırmadım da 🤣 geçen birisi 40 gün mü 60 gün mü ne cinsellik yasak demişti çok uzun o kadar dayanamam ben
Ygtoglm-- Hazal-askin kız 2 ay dayan nolcak bunun hastalığı var şeyi var. Bel fıtığı var bende 2 haftadır acilden cıkamıyorum :( kocamla nerdeyse 1 aydır uzağız ama dayanıyoz valla mecbur .
123fff onegirlsmoms of ya işte bu gerçek cevabı bekliyodum teşekkür ederim 😁 doktorkara sorsan ağtısız acısız işlem diyoda 😁
Hazal-askin Ygtoglm-- aşko o mecbur 🤣 hastalık başka Allah vermesin dogurunca da bekliyoruz 40 gün ama bile bile 40 -60 gün beklemeyi göze alamam bı hafta bile uzak kalmak istemem sağlıklıysak ikimizde