bebisinannesi1 Oğluma ek gıdaya başladık ancak yumurta sarısını asla yemiyor. Yoğurt karıştırdım, kendi sütümle karıştırdım labne koydum avakado koydum yok yumurtayı kabul etmiyor. Anneler var mı güzel bir tarifiniz
beyzacmvrc bebisinannesi1 kaç aylık acaba bizde bugün tam 6 aylık olduk. 2-3 hafta oldu başlayalı. Yumurta henüz denemedim sadece sarısını mı veriyorsunuz? Bazı doktorlar beraber verebilirsiniz sonuçta birlikte pişiyor alerji olsa sarısına da olur gibi şeyler söylüyor kafam karıştı. Zaten çekiniyorum vermeye bir iki hafta daha beklemek istiyorum.
HappyQueen bebisinannesi1 ben bebe bisküvisi muz labne avakado ve mama ile karıştırarak vermiştim yumurta sarısını sende içine sütünü katarak bir dene bakalım belki yer böyle
bebisinannesi1 beyzacmvrc bizim doktorumuz 5 aylıkken başlattı bizi, doğduğundan beri takibini yapan doktor. Sadece sarısını ver dedi o şekilde veriyoruz. 2 hafta oldu başlayalı
bebisinannesi1 HappyQueen 2 kere meyve verdim bidaha vermedim çünkü Çok sevdi şeker tadını meyvelerde hatta vermediğimde ağlıyordu yemek için. Bende bundan dolayı karıştırmak istemedim ama galiba yemesi için mecbur karıştıracağım.🥲
HappyQueen bebisinannesi1 meyve vitamindir kuzum ver eğer sebze yemekte zorlanıyorsa çorba şeklinde verebilirsin veya mücver yapıp verebilirsin ben öyle yapıyorum 🥰