nur05n Kızlar süt arttırıyormu sütüm çok az bebeğim 27 günlük mamada kullanıyoruz helva tahin hurma aktarda satılan çay hep yapıyorum bide dut kurusunu yapıcam ama nasıl yapıyosunuz
balkizannesii nur05n bir avuç duta göz kararı su koyup kaynatıyorum kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 daha kalıyor sonra içiyorum dutlarını da sonra yiyorum
balkizannesii nur05n sütünüz artar hiç merak etmeyin kaygılanıp kendinizi üzmeyin stres sokmayın bol bol su için özellikle emzirme esnasında su tüketin. Bende bulgur pilavı çok süt yapmıştı bir de ne kadar emzirirseniz o kadar çoğalıyor süt. 9 ay onu karnımızda büyüten rabbim elbet doyururda şifa ve bol süt olsun inşallah 🙏🏻🤍
Burcueliz nur05n havuç da öneririm günde bir iki tane mutlaka yiyin ; bir de en önemlisi sütüm az , yetmiyor gibi cümleleri kafanızdan silin . Stres hepten azaltıyor , zaten bebeğiniz hıysuz olursa bir şekilde doyar mama vs, dert etmeyin 🫶🏻
nur05n balkizannesii mesela ne kadar su 1 2 bardak kaç bardak yani ve tek seferlikmi taze taze yapıp içiyoruz günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum ben sadece çünkü fazlası gaz yapabiliyormuş 1 bardak suya ne kadar sizce dut koysam
Omerinannesio Kimyon çayı içmiştim her akşam 1 şu bardağı ve bol bol yeşillik yemiştim. İnşallah bol bol olur sutunuz
balkizannesii nur05n bir avuç dolusu dutun üzerine 2 bardak kadar su koyun taze taze yapın için her gün. Gaz hakkında bir bilgim yok ama yapacağını düşünmüyorum 🙏🏻
nur05n balkizannesii ben 1 bardak içiyim dedim o zaman 1 bardağa yarım avuçda dut atsam olur herhalde