Kayraam Kızlar bebeğim hem emiyor hem mama yiyor ama 10 gündür biberon tutmak istemiyor zorla tutuyorum böyle olan var mı ne yapmalıyım
Kayraam ruveydaensar bilmiyorum anlamadım mama vermek zorundayım kilosundan dolayı doktor ver dedi ama tutmak istemiyor ağlıyor
ruveydaensar Kayraam kaşıkla deneyin o zaman . Ben iki ay kaşıkla verdim . Büyüyünce tuttu biberonu .
butterflyy_ BA07 benim de aynı şekildi başlarda o kadar güzel hem meme hem biberon ilerliyor duk ki 1 ay biberon bıraktım şimdi almıyor gece veriyorum ben de o şekil tutuyor
BA07 butterflyy_ yaa düzelmez mi hiç geri çok korkuyorum. Ben çalışıyorum öğlen ben gelene kadar bir defa vermeleri gerekiyor çok canım sıkılıyor kendi sütümü de almıyor biberondan iğrendi
butterflyy_ BA07 yaaa acaba uykuya dalınca mı verseler ben şırınga diyorlar kaşık biberon vs kullanın dediler ama yine içmedi
BA07 butterflyy_ yarın da onu deneteceğim teşekkür ederim inşallah bebişler bizi üzmeden aç kalmadan büyür🥲 kaşık meme reddi yapar diye korktum şırıngaya da doktor yapma artık küçük değil dedi