Gamzeren13 Merhaba cuma günü 6.ay aşımız var sadece koldan mi oluyor acaba bacakta var mı? Ateş yapıyor mu ? Merak ediyorum😏🤦🏻♀️Yaptıran bilen annelerden cvp bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Bmaidil12 Gamzeren13 biz iki gün önce olduk altı ay aşılarımızı iki tane bacaktan bi tanede damla ağızdan olduk koldan bebek aşısı sadece verem var bildigim kararıyla hep bacaktan olur bebekler. Bizim ateşimiz çıkmadı aşılardan sonra bi sıkıntı olmadı
nazo58 Gamzeren13 dun yaptırdım canım.. Ağıza damla ve iki bacağa yapılıyor.. Şükür ateş de yapmadı.. Ağrısı olur diye gelince karnını doyurdum.. Calpol verdim bir kere şükür.. Gecede iyiydi.. Endişelenme..💞
Semrakrhn38 Gamzeren13 2 bacakdan birde agza damla damlatiyir bizde ates yapmadi ama siz yinede dikkat edin yapabilirde
kubraer Gamzeren13 biz de ates yapti ama ertesi gun. Agizdan ve iki bacaktan yapiliyo asi o gun cok rahatti calpol vermemistim ama ertesi gun atesi cikti kuzumun
9mevsim Gamzeren13 sadece koldan galiba ama o ağır olan aşılar bitti..6aydan sonra olacak aşılar hafif aşılar
Cnarasaf Havva_ERASLAN cok zekisin damlatildigini bende biliyorum sonucta asi diye geciyr onu soruyorum.