simseklivekalpli sirinpatates mısır unu çorbası Barbunya Bulgur pilavı turşu ayran vs Kabak tatlisi Büyük ihtimalle yarına kalir 2 saat önce bi ekmek kavurma gömdük çünkü açlıktan😂
ugurbocegi03 sirinpatates bnde tavuk göğsü kavurdum pirinç pilavi yanına da acı biber soğan bir de mercimek köftesi yaptım şimdi yiyoruz 🤭☺️
Nehir-Poyraz sirinpatates valla hazır döner aldım lavaş aldım onu ısıtıp dürüm yapacam turşu ayran tamam 🤣🤣🤣
Balkizlarim sirinpatates hamsi kızartma , mercimek çorbası , kuzu kulağı , marul salatası , turp ve kırmızı havuç normal havuçlu salata 🌼
Ayfa1608 sirinpatates taze fasülye, közlenmiş patlıcan salatası, yoğurt, balkabağı tatlısı. Yedik kaldırdık bile😅
beyzzsenturkk_ sirinpatates köri soslu tavuk makarna ve salata kızıma da tavuk kızartma patates pilav😂
heymom__ sirinpatates anneme gidiyoruz yoldayız tavuk sote ve pirinç pilavı yapcak heralde kardeşim 😅
sevvalaydn sirinpatates bugün o kadar çok yemek postu açıldı ki hepsine de yazmak istiyorum😂😂 Mercimek çorbası Etli kuru fasülye Pirinç pilavı Turşu salata
Asafveannesi1 sirinpatates Mercimek çorbası Sebzeli bulgur pilavı Fırında baget tavuk Turşu Cacık Bugünde böyle düşünmekten başım ağrıyor 🙄
kamer21 -_Esra_- çay sevmiyorum eşimde dükkanda fazlasıyla içiyor zaten. Kahvaltı da yumurtalı kıyma kavurmuyormusunuz?