Smra1 Annişler merhaba biz dokuz aylığı bitircez hala dişimiz yok şubatta 1 yaşına giricek hayırlısıyla salya var kulak çekme var ama inciler görünmüyo 😁 sizin ne zaman çıkardı dişlerini ?
Gamze2601 Smra1 10 aylık bebegim daha bizde de dis yok bekliyoruz bakalım 2 gündür çok huysuz belkide ondan 😕
Smra1 Gamze2601 inşallah çıkartırlar ya valla her gün kontrol ediyorum bnde ama yok😀 geç çıkartmak iyi diyorlar ama bilmiyorum
Tolesga Gamze2601 uykusuzluk varmı peki 2 gecedir asla uyuyamıyor 🤦♀️bende dişe yoruyorum bizde 10 aylıgız hala yok
affa Smra1 bardağın aşağı kısmını bebeğim alt dişine hafifçe köy beyazlıklar görüyorsan cikartiyordur…
Smra1 Burcum111 bizim ki emekliyo her yerde artık bi bakıyorum küçük bi kedi gelmiş mutfağa 😍 en kısa zamanda sizinki de emekler inşallah çok tatlı oluyolar 🤍
Sunam Gamze2601 bizde 9 buçuk oldu ama diş yok kulaklarını çekiyor huysuz baya inşallah çıkarır biran önce
Kubracns Smra1 4 ay 20 günlükken Altan bir diş parladı o çıktı dedik yanında ki hemen arkasından geldi şuan 5 ay 13 günlüğüz hala daha tam çıkmış değil mahvolduk valla
Ahum Smra1 bizde sizin gibi şubatta 1 yaşimiz olucak,10 ayimıž bitmek üzre ama henüz diş yok. Aynı sizdeki belirtilerden bizdede var bakalım diş ne zaman çıkicak