Ana-kartalice11 Hanımlar merhaba 8,5 aylık bir minnak tızçem var alt değiştirmek çok zor kıpır kıpır 😬 artık kilot beze geçme vaktimizin geldiğini düşünüyorum 🤔 aranızda kilot bez kullananlar varsa hangi markayı tercih ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Dolores Ana-kartalice11 valla bedenleri dar oluyor genelde bir büyük beden alın derim. Bana hiç kullanışlı gelmedi bir daha almadım bezden devam 😀
Rwerdst Ana-kartalice11 4 buçuk aylık oğluma kullanıyorum. Çok hareketli cırtları açıyor 😂 gece de gündüz de kullanıyorum. Çok memnunum. Goon premium soft kullanıyorum
ilayprensesim Ana-kartalice11 goon premium soft 😉 ama normal bez bedeninden büyük alın cırtlı beze göre kalıpları küçük. Cırtlı bezde 4 kullanıyorum külot bezi de 4 almıştım ama kızımı çok sıktı artık 5 alıyorum külot bezi daha rahat oluyor
Ana-kartalice11 Rwerdst ya 2018 yılında oğluma kullanmıştım o zaman goon piyasaya yeni çıkmıştı hatta blogerlar övüp duruyorlardı denemek için almıştım berbattı altını açtığımda bez paramparça oluyordu aradan zaman geçtiğine göre düzeldi mi acaba sizlerde memnunsanız denemek lazım
Sedanurpolatkan Ana-kartalice11 külot bez daha kullanışsız bence özellikle kaka yaptıklarında diğer bezi altına koyup değiştirme alternatifi falan olmuyor birde kaldırıp giydirmek oluyor anca diğer türlü rahat girmiyorlar o şekilde kaldırıp üste başa değme ihtimalide beni gerdi her seferinde
Ana-kartalice11 Sedanurpolatkan çok haklısınız ama bizim kız altını açtığım gibi yeni bezi takmadan ayağa fırlıyor 🙈😬
Rwerdst Ana-kartalice11 yok öyle bir sorun yaşamadım düzeldi yüksek ihtimal o sorun 😅 12 saat fslan kalıyor altında hiç yaşamadım yani
Sinem61 Ana-kartalice11 eşim cırt bez yapamiyor inun icin mutlaka bir paket külot bez bulunduruyorum . Yani cok fazla kullandığım bisey degil ama en iyisi goon premium soft gibi geldi bana. Molfix in cirt bezi güzel ama külot olani begenmedim
Sinem61 Sinem61 molfix ve goon arasında dönüşüm yapinca pisik yapmiyor. Ama baska marka bezlerde olabiliyor