1balAnnesi Bebeğim 6 buçuk aylık 15 gündür ek gıda yiyiyor tadımlık. Günde 3-4 çay kaşığı su veriyorum. Ne kadar vermem gerekiyor sizce az mı siz ne kadar veriyorsunuz
Ftmrk 1balAnnesi canım ben dogdugundan berı verıyorum suan 5 aylık cok su içiyor benım bebegım . Cok terledıgı için olabılır ☺️
Kuzumveben 1balAnnesi ek gida aliyorsa daha fazla vermelisiniz alistirma bardagi ile su icebilir suluk yani
Ejderhahavva Ejderhahavva 30 cc lik biberonlar var minik bişey zaten yazar biberonun üstünde ona gore ayarlayıp verin hatta ulu orta bırakın kendi eline vermeye falan çalışın belki kendi de içer hoşuna gider böylelikle daha rahat su içmesini de sağlamış olursunuz
1balAnnesi Ftmrk ben hiç vermedim ek gıdaya geçimce başladım verdikçe içiyor aslında ama ne kadar içmesi lazım bilmiyorum. Suluk aldım ama emmeyi bilmiyor emzik ve biberon almadı ondan kaşıkla veriyorum
Ftmrk 1balAnnesi benımkı suya doyunca bırakıyor ıcmıyor daha . Sızde bıraz daha fazla verebılırsınuz bakalım bırakacakmı ıcmeyı . Tabı doktorunuza da sorun sımdı mıllet atlamasın doktor musun dıye ☺️
[silindi] 1balAnnesi Yarım çay bardağı içmesi gerekir kabızlık yaşarsınız. Hemen hemen verdiğiniz ek gıda kadar da günlük su içirin. 5-6 kaşık sadece ağız ve boğazındaki ek gıdayı temizler sindirimine destek olamaz. Oğlum 7 aylık ortalama 150cc içiyor suyu.