severi Sağlık ocağından demir ilacı verdiler bugün kullandık verdikten sonra çocuğumun ilk kakasında kan vardı sizdede böyle bir durum oldu mu
ozgetz rabiaa1 biz de ocean kullanıyoruz. Bizde de kakada yeşil ve koku var. Doktorumuz demir ilacı böyle yapar dedi bi tahlil yapmadı. Siz de böyle dışkılama yaşadınız mı ? Bebeğim 5 aylık sadece anne sütü alıyor şu an.
kucukprensannesi rabiaa1 merhaba ocean demir ilacı ferrum damla gibi boyuyor mu? Yoksa şeffaf mı görüntüsü
Atlas-krmn ozgetz evet bende ocean aldım bebeğim 2 gündür kokulu ve yeşil siyaha dönük renkte kaka yapıyor bende bundan dolayıdır diye düşünüyorum
ozgetz ipk-bysn12 evet o şekilde yapıyor genelde. Ama bu demir ilacından sonra oldu. Ayrıca başka bi şikayet yok kızarıklık , gaz , ağlama vb yok. Süt ürünleri olsa en baştan belli olmaz mıydı ?
isin_0000 Sağlık ocağının verdiği demir ilaçları çok kötü. Benim bebeğim onu içtikten sonra hep kusardı. Şimdi çok şükür ocean kullanıyoruz ve çok memnunuz.
ozgetz Atlas-krmn evet sanırım bu yüzden çünkü kontrolde doktora sordum demir ilacı yapar dedi. Düşününce yetişkinlerde bile demir ilacı benzer şikayetler yapıyor aslında.