gzmm4738485 Kızlar bebeğimi emzirirken bütün sütü kusuyor ağzında mı biriktiriyor yutmuyor mu anlamıyorum kusmuk değil ama sütü çıkarıyor neden olabilir
cnslsfr gzmm4738485 bizimki de aynı maalesef. Benim tahminim, bi süreden sonra uyuyarak emiyor ve uyuduğu için yutkunmuyor. sonrasında da süt kendiliğinden dökülüyor yani ben öyle düşünüyorum açıkçası 🤷🏽♀️
iremnurdemir gzmm4738485 ağzında biriktiriyor gibi oluyor birden baya bi çıkarıyor benimkide gazı gelince bırakır ya bırakır gibi yapıyor ama daha kaldırmadan olduğu gibi çıkıyor 😌
iremnurdemir gzmm4738485 soramadım hiç çünkü gidene kadar unutuyorum soracağım hicbiseyi soramiyorum 😂
glytrk iremnurdemir yazın kağıda tüm soruları,giderken götürün. Her kusması aynı mı benimki çok gelince yatarak emerse uyursa hafif süt yatağı ıslatıyor. Doyup doymadığını da anlayabiliyor musunuz önemli olan bu
gzmm4738485 18seda07 hiç kaldırmıyorum canım emerken çıkarıyor fazla mı geliyor yutmuyor mu anlamadım
gzmm4738485 cnslsfr evet genellikle gece yapıyor zaten gece uykusunu çok seven bi bebek zorla emziriyorum
ayse551 gzmm4738485 maalesef bizde de aynı durum var. Kilo alımı yerinde ise doktorların yapacağı hiç bir şey yok muş..