vsleliz Mucizemkuzey yan yatıp emzir canım cok güzel uyuyor kaldırırıken uyanıyorlar ya bırakıcan kalıcak 🤣 kendi yatagma götürüyorum orda uyuyo kalıyor kacıyorum sonra 🤣 üç aylık benmki bi bucuk aydır böyleyim gecede böyle yanıma alıp emziriyorum memeye alıstırma diyen olucak bakma sen biseye alısacak ayakta sallamakta cok iyi bi sey degil
endoplazmikretikulumiste Mucizemkuzey ben kucağımda yürüyerek gezdirmeden uyumazdı yaklaşık 26 aya kadar kucakta salladım yürüyerek belim koptu bacaklarımda şu an varis var ve bu işi eşimle ortaklaşa yapmamıza rağmen . Sonra onun yatağına geçtik kitaplar okuyoruz yine çok zor 12 buçuktan önce uyumaz ama enazından yataktayız ayakta değiliz
nrslkvnc Mucizemkuzey youtube üzerinden pışpış var kurutma makinesi sesli onu açıyorum. Emziğini ve uyku arkadaşını veriyorum. Uyku arkadaşı ile oynarken uykusu geliyo. Ellerini çok emmek istediğinden ellerini tutuyorum sonra pat gidiyo 😊
nese18 Kendisi uykuya geçmezse ben emzik vererek uyutuyorum. Tam daldıktan sonra emziği ağzından alıyorum.
iremnurdemir Ben emzik veriyorum bazen almıyor kucağıma emzirir pozisyonda alıyorum o zaman emziği alıyor sanırım güvende hissettiği için öyle uyuyor son 1 haftadır.
_tuuggcce_ Kucağımda poposuna pat pat yaparak uyutuyorum, sanırım o pat patı bir destek olarak görüyor, bu alışkanlığı bıraktırmam lazım. 3 ay 10 günlük
glytrk Benimki se asla sallanarak uyumaz sevmez sallanmayı. Dün uykusuzluktan mahvoldu inatla uyumadı. Genelde aspiratör sesi kucakta hafif dans. Ya da yatarak emzieiyorum uyuyunca yavaşça kalkıyorum ki bu tehlikeli bir yöntem.