Pofudukk_01 Kızlar 1 haftadır adet olmam lazımdı ama olmadım sipral var bende ama test yaptım dün negatif çıktı yani bilmiyorum teste de çok güvenmiyorum acaba yanlış mı diye hastaneye mi gitsem kan versem yoksa beklesem mi adet olmayı??
pasaklisinkukuli Pofudukk_01 mevsim geçişlerinde adet günü değişebiliyor ama için rahat etsin istiyorsan kan ver
Zlm Pofudukk_01 yanlış negatif sonuç çıkabilir daha değerleriniz o kadar yüksek olmamıştır olabilir yani böyle bir şey hamileyken negatif testin çıkması çok imkansız değil
ilkayyusuf Pofudukk_01 3 gün daha bekle 10 gun olunca imkanin varsa hastaneye git eger yoksa test yap, predictor early en iyisi. Oğlumda 2 kere test yaptim kan verdim 6 gun geciktim diye negatifti 11.gun tekrar test yaptim pozitif çıktı. İnşallah gönlüne göre bi sonuç alırsın
HappyQueen Pofudukk_01 2 ay önce aynı şeyi yaşadım adetim 15 gün geçikti. Emin olmak için 2 kez test ve gidip kan verdim hiçbirsey çıkmadı aradan 3 gün geçti adet oldum. Arada gecikme oluyor ama sende emin olmak istiyorsan kan verebilirsin
Pofudukk_01 Ha bide erken gebelik testi yapmadım ne olduğunu bilmiyorum da normal gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken gebelik testi mi yapmam lazımdı?
Pofudukk_01 pasaklisinkukuli doktorumla konuştum hamilelik riski olabilir yinede dedi yani teste güvenmemeliyim 🤦♀️
pasaklisinkukuli Pofudukk_01 tabiki içine boşalma oluyorsa risk var hem spral hem prezarvatif kullanmak lazım
Pofudukk_01 Gunesnil_23 sizin 1 gün yine iyi benm 1 hafta bide sipral olunca insan ayrı Bi tedirgin oluyor sipral le mi hamile kaldım diye 😟
Pofudukk_01 Zlm bnde ondan korkuyorum spiralden de olabilir diyorum bazen ama hiç başıma gelmedi böyle bişey
Qunqnir Bence adetinizden bi hafta geçmiş gebelik olsa çıkardı testte ya. Siz böyle stres yaptıkça da gecikiyor e geciktikçe de stres yapıyorsunuz bi nevi kısır döngü :)