fatosyyy Hanımlar bay baya diye damla varmış 3 aylık bebeğim var gündüzleri hiç uyumuyo alıp icirsem olur mu yoksa doktora mi sormak lazim
Gizmokzilla fatosyyy benim bebeğim 6 7 aylık olana kadar gündüz 5 dk bile uyumuyordu hiç kırpmıyordu gözünü. Asla böyle yöntemlere başvurmadım. Bebeğinizi böyle şeylerle uyuşturmayın lütfen 🌸
ybam fatosyyy benim de oğlum gece hiç uyumazdı emzik verdim uyudu gaz damlalarıda uyku yapıyor hem bağırsakları düzene koyar hem gaz sorunu kalmaz
AnnaKarenina_ fatosyyy ya 3 aylık bebek nasıl kıyıyorsunuz düşünüyorsunuz asla kullanmayın zararlı öyle uzun uzun uyutmuyor uykuya geçişi kolaylaştırıyor sadece
Hediyeslla Saçmalamayın lütfen 3 aylik bebege uyku damlası mi vereceksiniz lütfen yapmayın böyle şeyler ya
fatosyyy AnnaKarenina_ kiyiyosum derken zehir falan vermedim oğluma ben sadece bişey danıştım abartmayin
cimcime1018 fatosyyy 3 aylık bebeğin sürekli uyumasını bekleme. Oğlum gece 3 de kalkar sabah 9 a kadar uyumazdi yine de vermedim
Hediyeslla fatosyyy danismaniz bile saçma vala hiç kusura bakmayın ne bu ya uyku damlasiymis zehir iste ilacla cocuk uyutucqksin
ybam fatosyyy nurse harveys ve biogaia Gaz damlası hem bağırsakları düzene koyuyor hem de uyku yapıyor bitkisel üstelik metsil bizde işe yaramadı