Oburiks NaimeYilmaz Ben 🙋🏼♀️ Annelik , yarı deliliktir . Oğluşuma bana “anneliği” ve “yarı deliliği” tattırdığı için çok teşekkür ediyorum. İyi ki gelmiş.🥹❤️
sevvalaydn NaimeYilmaz ayy beeenn🫠 Özellikle ayaklarını öpmeyi çok seviyorum kızımın da çok hoşuna gidiyor🥰
ozah Gel öpim annem gel, gel annecim gel 🥰😘 öp öp doyamamak boncuk gözlerine hayran hayran bakmak rabbim herkesin evladını bağışlasın acısını göstermesin amin 🤲
bananeabiya NaimeYilmaz ay yatana kadar biiiizz ❤️❤️ her yerini yiyorum kafasını kokluyorum saçlarını bile yiyesim geliyor özellikle o ayakları minik bezelyeler gibi parmaklarını bile ağzıma sokuyorum sjdjfjf. Ensesi hele mis gibi kokuyor çocukum benim 🐥🐥❤️
Eymonunannesi NaimeYilmaz BEEEEEEN🤣 BAZEN O KADAR ÇOK ÖPÜYORUM KOKLUYORUM Kİ AĞLIYOR SIKILIYOR ARTIK🥰 AMA NAPIYIM DOYAMIYORUM ÖPMELERE KOKLAMALARA💕 ALLAH’IMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BANA BU GÜZEL EVLAT SEVGİSİNİ TATTIRDI💚
Crazy_queen2001 NaimeYilmaz ah ben ve civcivlerimmmm🥰🥰🥰 bu kadar çok severken ani duygu yuklemesi geliyo ağlıyorum bazen 🤣
susunbebekuyuyo NaimeYilmaz benim ayak öpme zaafım var 4 yaşında kızım hala her gün öperim yanında 2 yaşında kızım var yemede yanında yat missssssss
bebitonunannesi_ NaimeYilmaz oğlumun en iyi arkadaşı olmuşum bence 😂😂 kovalamaca saklambaç …oyun arkadaşıyim ekstra 😆
Forumunsultaniasude Eee hani siz bebeklerinizi öpmezdiniz yanaktaki kızarıklığın sebebi anlaşıldı kendinizi ele verdiniz 😁😃 ( bende sizin gibiyim) 🤭❤