Sumiree Balbebekim ben kuru kayısıyı akşamdan ılık suda bekletip sabah yumuşayınca yediriyorum suyunuda içiriyorum fayda ediyor. Yaptığınız yemeklere zeytin yağı ekleyin bu dönemde meyve püreleride işe yarayabilir
Gamzosgamzos Balbebekim kefir icirebilirsiniz tabi önce 3 gün kuralı ile alerjisi olup olmadigina bakın bi günlük yarım çay bardağı kefir içerse kabızlık yaşamaz hemde bağışıklığı için çok yarayışlı
Hiilyuss Balbebekim probiyotik damla aldık 1 ay onu kullanıcam ek gıdaya alısana kadar insallah. Bir de dolcosoft surup aldım kakayı yumusatmak içinmis uzun süreli yapmazsa ondan içircem
Vina3 Balbebekim biz 2 aydır bununla cebelleşiyoruz. Çözümü çok basitmiş aslında biz anneler yesin yesin diye çırpınırken istemeden zarar veriyormuşuz. Az yedirmek gerekiyor yemeyi kademeli arttırmamız lazım
Balbebekim Sumiree canım yaşıyorum dediklerini ama kakasını yapamıyor ıkınıyor ama bir türlü onlar işe yaramıyor 😔
Nilayy03 Hiilyuss benim bebeğimde kabızdı doktor o ilacı verdi 1 hafta yapamadığı kakasını o gün içirdim ½ saate yaptı biz çok faydasını gördük inşallah sizinde düzelir
Balbebekim Hiilyuss damladan hep kullanıyoruz da bizimki bebeklikten beri kullandığımız 7 aylık artık değiştirmemiz gerekiyor sanırım ama doktorlar da onu pek önermiyor çocuk ilerde desteksiz yapamıyor diye bilemedim ya uykusu arasında bile ıkınıyor 😔
Balbebekim Vina3 offf sanırım bende o hatayı yapıyorum ama yemezse aç kalacakmış hissine kapılıyorum emziriyorum zaten de sanırım abarttım ben 😔😔 birden çok verdim galiba siz söyleyince hakikaten öyle yapmışım anladım
Scmnezgi Balbebekim hipp 5 tahıllı var ben meyvelerine 1 kaşık ekleyip veriyorum içindeki tahıllar sindirim sistemine iyi geliyor kakasını rahat yapıyor canım istersen bir dene
Balbebekim Scmnezgi sağ ol canım bir deneyeyim bende zeytinyağ bırakıyorum her yediğinin içine ama faydasını göremedim
Gamzosgamzos Balbebekim mayasını bulursanız en sağlıklısı ev yapımı ama tabi bulamazsanız hazırda olabilir
Balbebekim Vina3 ya canım zaten tek öğünden 2 ye geçince oldu ne olduysa 😔 bence de bende şimdilik tek öğün vereyim bari