Puahahah 2prenses1pren bizde mikrofer kullandik 9 aya kadar kan degerleri cok dusuk cikti doktorumuz ferrum yada saglik ocaginin verdigi haric digerlerinin nerede uretildigi ne ise yaradigi tam olarak bilinmiyor dedi özel takipliyiz cocugun gelisimi cok etkileniyormus bilginize cok pismanim ilk baş doktoru dinlemeyi ocean mikrofer aldigima
Gizzzzz-giz 2prenses1pren bestiron en temizlerinden biri ocean da tatlandırıcı var kaynağı belli değil
Norveckizi Deletedmom_110 bestıron plus Surupmus sanırım. Eczacıdan dun ıstedım sasıra sasıra bı hal oldu, almadım arastırıyorum bende
Norveckizi Puahahah yani ne alacagız ferrum mu🥹o da dişleri karartıyor portakal veya limonla verin deniyor. Ya da dılının en arkasına sıkacakmısız
gly57 teachermom07 maşallah iyi bari yan etki olmadı galiba benim kızım onu kusmaktan gözü açılmadı ve huysuz olmuştu. hemen bıraktım
Norveckizi Mrymboz limon veya portakalla verılebılır. O zaman kararma yapmazmıs veya agzının dılının en arkasına sıkılacakmıs. Dişle temas etmesin dıye
ozah Canmete evet bizede direk doktor ocean önerdi bitkisel dedi bitmek üzere şu an sanırım 6 aylık olunca dozunu arttırmak gerekiyormuş şu an ocean 400 kullanıyoruz 600 geçiş olmalıymış bende değiştireyim o zaman
Defnesa Newvit çok güzel içinde keçiboynuzu pekmezi c vitamini ve demir var sadece c vitamini olduğu için ayrıca c vitamini yedirmek gerekmiyor emilimi arttırmak için
Yasirefeninannesi Defnesa ya nasıl kullaniyorsunuz bende var hala kullanmadım tadını beğenmiyor bide kaç damla vericem 11 kilo
Vldn0212 Bizde 4 aylık olduk bestiron aldım araştırdım içeriğinde c vitamini portakal aroması var. Ayrıca zeytinyağı da var. Bu sebeple kabızlık yaşamadık. C vitamini olduğu için emilimi de daha iyi olacak diye düşünüyorum
Defnesa Yasirefeninannesi kilosu kadar damlatiyoruz 11 damla kullanacaksınız yani ben muz eziyorum kaşıkla yedirirken her kaşığa 1 damla damlatiyorum ağır olmuyor tadi farketmeden yiyor muzla birlikte dişlerinede bulaşmiyor kan damlası sonrada su iciriyorum :)
Hilal9 Bende bestiron aldım ama doktorumuz henüz kullanmamızı istemedi 6. Ayda kan testi yapacagız ona göre başlayacagız dedi bekliyoruz henüz açmadık nasıl bilmiyorum arastırarak aldım